hits

Jeg snakket med de døde...

...på et Lisa Williams show en gang.

Eller JEG gjorde jo ikke det, men Lisa Williams. Og det er vel dessuten delte meninger om hvorvidt hun faktisk GJORDE det, da. Hva enn man måtte mene om det, så var jeg nå der da, som tilskuer til dette omdiskuterte fenomenet.

Det var stor furore både på facebook og i avisen da selveste supermedium Lisa Williams skulle til Bodø. Noen gikk ut på forhånd og advarte om kvakksalveri og falske forhåpninger, lurendreiere og overtroiske. Og som med så mye annet her i verden må folk få lov til å mene og tro det de vil om den saken.

Det som likevel var litt morsomt, en smule unødvendig og ganske utrolig, var at noen syntes det var så inn i hampen unødvendig og bortkastet å ta seg fram vinterstid på dårlig føre for å delta på dette showet, at de sa rett ut at de håpet vi kjørte utfor på turen! De bekymret seg for at vi som dro brukte tid, krefter, drivstoff og penger på sånt svineri. Jeg har vel egentlig aldri i mitt jordeliv vært utsatt for så mye engasjement rundt mitt eget vel, min økonomi og mine åndelige preferanser som da jeg helt uforskyldt ble invitert med på dette arrangementet, og dro av gårde av ren nysgjerrighet. Show er show!

Og man KAN da ikke begi seg ut på å diktere hva andre skal bruke tid, penger og krefter til. Jeg for min del har aldri forstått folk som går på fotballkamper. Men dersom de nå av en eller annen grunn er så interessert i fotball at dette likevel føles naturlig og de virkelig ønsker å bruke to timer av sitt liv til å se på det, så er det jo lite og ingenting jeg kan gjøre med det.

Billetter til viktige fotballkamper med de kjente lagene koster jo heroin! Og for noen av de som dra dit vil det GARANTERT være bortkastet, det er da noe alle vet. Laget de holder med kan tape, spillerne kan bli utvist, og de kan rett og slett risikere å måtte dra hjem trist, sur og forbanna for feildømming, dårlige linjemenn og bedritent lagoppsett. For det er et faktum at det ikke finnes surere folk enn fotballsupportere som har sett laget sitt tape! Jeg har sett MANGE flere sure folk komme fra fotballkamp enn fra Lisa Williams show!

Likevel om disse folka VET at de kan bli skuffet og sur, er det mange av dem som koster på seg både fly og hotell og reiser helt til England for å se kamper med kjente lag på kjente stadions. Men det kunne ikke ramlet meg inn å si at jeg håper flyet detter ned sånn at de ikke kommer seg dit, at de får fish&chips i halsen, eller at ballen skjener ut og treffer dem i pannebrasken så de dør på tribunen. Jeg håper tvert imot at de storkoser seg, selv om jeg personlig antagelig hadde dødd av kjedsomhet der.

Men tilbake til de som ønsket liv og helse av oss som skulle på det showet - akkurat DET var jo liten vits i! For hvis det nå faktisk ER sånn som Lisa Williams sier, så kunne vi jo kommet oss til showet hennes uansett...

#humor #medium #show #lisawilliams #død #kanalisering #overtro #åndelig

Foto: Infobilder.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjerringa til Ingvar

Kjerringa til Ingvar

50, Rødøy

Mitt navn er Elisabeth Sjåvik Monsen. Jeg er født i det Herrens år 1968, og har dermed levd en god stund uten å bli nevneverdig voksen av den grunn. Rent geografisk ble jeg plassert i Tjongsfjord på Helgelandskysten og har etter noen studieopphold andre steder i landet likevel endt på fødestedet. Jeg har ei solid utdanning som spriker i alle retninger, fra reklametegner og førskolelærer til spesial- og dramapedagog. På fritiden driver jeg uhemmet og i svært utstrakt grad med revy og andre ulike humoristiske krumspring. Utover dette jobber jeg som lærer, er gift, mor til to etterhvert voksne menn, har hund, støvsuger, Samsung S7 og skostørrelse 37. Bloggen min handler hovedsakelig om ulike hendelser og tanker i en familie der far er handicappet, og om hvordan makaber og klin sprø humor redder vår hverdag!

Kategorier

Arkiv